't Plukgeluk

Op 't Plukgeluk kan je wekelijks je eigen boeket biobloemen bij elkaar plukken.

Helen en Chris zorgen voor de mooiste bloemenzee die je je kan inbeelden. Neem een kijkje op hun website voor meer informatie.

Landwijzer

Landwijzer is het gespecialiseerd vormingscentrum voor biologische en biodynamische landbouw in Vlaanderen. Al 20 jaar dé beroepsopleiding Bio- en BD-landbouw voor wie professioneel actief wil worden in de biosector.  


Abdij van Park 

Abdij van Park is een uitzonderlijk goed bewaarde erfgoedsite uit de 12e eeuw, aan de rand van Leuven en midden in het groen. Er valt altijd iets te beleven. Daar zorgen de andere partnerorganisaties zoals dialoogmuseum PARCUM, brouwerij Braxatorium Parcensis, brasserie De Abdijmolen en abdijwinkel De Wikke voor.

Impact Advocaten

Overeenkomstig haar missie en waarden bestemt impact advocaten ieder jaar een vast percentage van haar winst aan projecten met maatschappelijke impact. Hiermee voert zij haar reëel engagement uit om bij te dragen aan de gemeenschap. BoerEnCompagnie en BoerEnBuiten waren bij de gelukkigen die sponsoring mochten ontvangen. Wij kunnen zo verse zuivel aanbieden aan gezinnen die anders geen toegang hebben tot onze producten en kinderen uit de Leuvense buurtcentra kunnen bij ons op kamp komen tijdens de paas- en zomervakantie. 

Veel dank aan de fotografen die ofwel professioneel ofwel heel gepassioneerd BoerenCompagnie mee in beeld brengen:

Patrick De Ceuster - intvis

Hedwig Bogaerts - @hedwigbogaerts

Yassin Lamarti - @yassinlamarti