Bouw mee aan onze serre!

Om de boerderij duurzamer te maken, hebben we een serre gebouwd. We starten nu met fase 2 van de bouw: inrichting van een feestzaaltje, refter en machineopslag

Doel: 130.000 euro

42%

We passen de teller manueel aan

Samen met jullie bouwden we onze serre.  Nu willen we deze bouw afwerken,  machineopslag en varkensstalletje. Je kan al een aandeel kopen vanaf 294,49 euro.

We zijn nog op zoek naar 130.000 euro om onze boerderij helemaal klaar te maken voor een mooie toekomst. Met jouw steun kunnen we investeren in een machineopslag waardoor we onze machines en tractoren beter kunnen onderhouden en ze langer meegaan. Met een varkensstalletje en opslag van voeder heeft onze boerderij geen afval want de varkens eten kleine graankorreltjes en oogstresten met veel plezier op. En met zonnepanelen op de hangaar zijn onze graanmolens echte zonnemolens! Verder voorzien we ook wat verharding rond de serre zodat je makkelijk kan komen oogsten en je fiets vlot kan parkeren, een wasplaats voor de groenten zodat je jouw oogst proper mee naar huis kan nemen en de aanplant van bloemen en struiken ter bevordering van de biodiversiteit op ons erf.

Doe je mee? Onderaan deze pagina kan je jouw aandelen aanvragen.

Heb je een vraag over de aandelen? Stuur ons een mailtje.

Door in de boerderij te investeren via aandelen, bied je de meest stabiele vorm van financiële steun. Alle voorwaarden en details kan je in onze statuten nalezen (zie verderop in deze tekst). Je wordt uitgenodigd op de jaarlijkse Algemene Vergadering en bent zo bestuurlijk betrokken bij de boerderij.

Je investeert in een veerkrachtige en duurzame boerderij.

De waarde van een aandeel varieert volgens het financieel resultaat dat jaarlijks gepubliceerd wordt. In 2024 koop je een aandeel voor 294,49 euro. Bij de oprichting van de vennootschap was dat 250 euro.

 Lees hier een samenvatting van de statuten
 
Door het formulier hieronder in te vullen maak je aan het bestuur van BoerEnCompagnie duidelijk hoeveel aandelen je wil.

Je persoonlijke gegevens zijn nodig omdat de aandelen op naam zijn en zo uniek aan jou toebehoren. 
Als je aandelen wenst aan te vragen voor bijvoorbeeld een partner of kinderen moet je dat via een tweede formulier doen en hun gegevens invullen.

Je aanvraag om coöperant te worden gaat door de handen van de Raad van Bestuur, en dit tijdens de eerstvolgende vergadering na het invullen van je aanvraag tot verwerven van aandelen.

Nadien krijg je een "welkomst mail" en de verdere instructies voor de betaling. Na het volstorten van de aandelen ben je officieel aandeelhouder van onze boerderij.

Splits e-mailadressen met een komma.