Workshop Koken met Rundsbouillon

Inschrijven?

Workshop Koken met Rundsbouillon

Ontdek de kracht van rundsbouillon

Barbara Serulus neemt ons mee in de rijke smaak en veelzijdigheid van zelfgemaakte rundsbouillon. Je leert hoe je met eenvoudige ingrediënten een voedzame basis maakt voor soepen, stoofpotjes en sauzen. Samen koken we, proeven we, en ontdek je hoe bouillon een echte smaakmaker wordt in je keuken. We sluiten de workshop af met een lunch met alle heerlijke gerechten die we gemaakt hebben met de bouillon.

Ga naar huis met praktische tips én een portie bouillon om zelf verder mee aan de slag te gaan.

Kinderen tot 15 jaar mogen gratis meedoen.

Omdat we er een lunch aan vast koppelen én we ook wat meer voorbereiding en opkuis hebben aan deze workshop, is de gevraagde bijdrage wat hoger. Het wordt wel lekker en super gezellig!

Je kent Barbara misschien van haar culinaire bijdragen o.a. bij Knack en De Standaard.

Inschrijven?

Datum & Tijd
zaterdag 7 februari 2026
10:00 13:30 (Europe/Brussels) Toevoegen aan Agenda
Locatie

Serrezaal bij BoerEnCompagnie

Abdijstraat 114
Heverlee 3001
België
serrezaal@boerencompagnie.be
Bekom de routebeschrijving
Organisator

BoerEnCompagnie cv

+32 477 30 09 65
info@boerencompagnie.be
Delen

Zoek uit wat mensen zien en zeggen over dit evenement, en neem deel aan de conversatie.